23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi ställer ut på Nordic Future Food 2022.

Boka in 11-12 maj på Kistamässan

Äntligen öppnas portarna upp till Kistamässan i Stockholm den 11-12 maj, där årets största mötesplats för alla som arbetar inom livsmedelsbranschen går av stapeln.  Under två intensiva dagar får besökarna ta del av en heltäckande mässa och en konferens av toppklass med föreläsningar, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer.

AxFlow AB ett brett utbud av olika processpumpar för hygienindustrin. Tack vare vårt högpresterande centrallager „EDC“ har AxFlow ett servicecenter som är unikt i Europa för smidig leverans till våra kunder med pumpar och reservdelar inom 24 timmar. Vi levererar även pumpar och reservdelar från vårt svenska lager.

Systemlösningar – AxFlow Systems levererar från enkla pumpaggregat, mobila doseringssystem till kundspecifika kompletta system!

Vi hjälper dig att välja rätt pump för just din applikation!

Med vår kunskap och långa erfarenhet kan vi erbjuda de bästa lösningarna när det gäller pumpar, system, service och kringutrustning.

På länken här kan du läsa vår broschyr för livsmedelsindustrin och vårt produktutbud. Länk broschyr.

Kom och träffa oss på mässan – använd vår VIP-länk för en kostnadsfri entrébiljett och 10% extra rabatt på konferensbiljetterna.

Använd vår VIP-länk för att utnyttja erbjudandet.

Länk till kostnadsfri mässbiljett.

Läs mer: www.nordicfuturefood.se

Vi ser fram emot att träffa dig och prata om just din applikation och olika lösningar vi kan erbjuda. Vill du boka ett möte på plats? Ring oss direkt på 08-602 22 00

Vi ses

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Kontaktperson

NH
Niklas Holmstedt
VD & Försäljningschef
+46 8 602 22 12 niklas.holmstedt@axflow.se

Sänd till en kollega

0.031