23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny leverantör hjälper oss bredda vårt sortiment

Tillsammans med vår leverantör Meister kan vi nu presentera och bredda vårt sortiment av flödesprodukter.

Om Meister
Meister har sin tillverkning i Wiesen en bit öster om Frankfurt. Där utvecklas, produceras och lagerhålls produkter för flödesmätning och flödesövervakning. Deras sortiment täcker ett brett spektrum av produkter anpassade för flytande och gasformiga medier inom industriell flödesövervakning. De kan även erbjuda kundanpassade lösningar och är pionjärer gällande 3D-printing av flödesprodukter. All utveckling sker under termen "Industry 4.0", som kombinerar industriell produktion med modern informations- och kommunikationsteknik.

Flödesvakt med kolv för vatten
RVM/U-4 är en enkel och användarvänlig flödesvakt för vatten i låga flödesområden med anslutningar i G1/4". Brytpunkt ställs enkelt in av användaren via justerskruv på ovansidan av elektronikdelen. Mätprincipen är en kolv med hög noggrannhet och som är tålig mot höga tryck. Mediaberörda delar i mässing eller rostfritt som standard. Mätområden är från 0,0005-0,06 l/min till 1-5 l/min.

Vill du veta mer? Läs här!

Vi är OEM Automatic
OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss HÄR

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047