23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Blackmer lanserar ny serie oljefria gaskolvkompressorer | AxFlow AB

Blackmer presenterar en ny serie av trippeltätade, oljefria gaskolvkompressorer.

Blackmer® som ingår i PSG®, (en del i Dover) och är en global ledare inom förträngnings- och centrifugalpumpar samt kolvkompressorteknik, presenterar en ny serie av trippeltätade, oljefria gaskolvkompressorer. LB943-serien har en innovativ tätningsteknik och är speciellt avsedd för tillämpningar med gasol och flytande ammoniak som kräver maximal läckagekontroll.

Blackmers kompressorer i LB943-serien har dubbla distanshållare och tre uppsättningar med packningar som säkrar produktens renhet och förhindrar oljemigration. Denna konstruktion bidrar även till maximal prestanda och driftsäkerhet under mycket krävande driftsförhållanden. LB943-kompressorerna är utrustade med högeffektiva ventiler, stålkolvar, överdimensionerade kolvringar för maximal slittålighet, nållager av stål för stora belastningar på kolvstången vid riktningsändringar och S3R oljetätningsteknik för enastående skydd. Dessa egenskaper innebär att Blackmers LB943-kompressorer kan erbjuda kontinuerligt hög prestanda, energieffektiv och problemfri drift samt låga underhållskostnader.

LB943-kompressorerna finns med flödeskapaciteter från 11,9 till 212 m3/h vid arbetstryck på upp till 24,1 bar. LB943-kompressorerna har en luftmängd på upp till 2,422 l/min och är avsedda för bland annat transport, tågvagnar, terminaler samt lastning och lossning i marina tillämpningar.

Om Blackmer:

Blackmer® är världens ledande tillverkare av innovativa och högkvalitativa lamell- och centrifugalpumpar samt kolvkompressorteknik för transport av vätskor och gaser. I mer än ett sekel har namnet Blackmer stått för oslagbar produktprestanda, enastående service och kundstöd, innovativa produkter som ligger rätt i tiden och en ständig strävan efter helt nöjda kunder. Blackmers pumpar och kompressorer stöds av ett världsomspännande nät av återförsäljare och OEM-tillverkare och används för en mängd olika ändamål inom process- och energiindustrin samt för militära och marina tillämpningar. Blackmer, med huvudkontor i Grand Rapids, Michigan, USA, ingår i PSG®, a Dover company.

Välkommen att kontakta våra försäljningsingenjörer på AxFlow AB vid förfrågningar,
telefon 08-602 22 00.

Klicka här för att läsa mer om gaskompressorer.

Klicka här för att läsa mer om Blackmer.

För mer information, kontakta:
Fred Lindecrantz, tf VD
AxFlow AB
Ostmästargränd 12
120 40 Årsta
Tel: 08-602 22 00
Fax: 08-91 66 66
E-mail: fred.lindecrantz@axflow.com

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Sänd till en kollega

0.047