23948sdkhjf

Industriunderhåll levererar pressar

| Medlemsnyhet | Företag Industriunderhåll i Kungsäter AB

Industriunderhåll AB har fått en fin start på 2015. Nyligen landade företaget en miljonorder från Södra Innovation och Nya Affärer.

Södra Innovation och Nya Affärer har utvecklat en ny produkt vid namn DuraPulp. Denna kan formpressas till förpackningar, stolar för daghem och mycket annat.

För att intresserade kunder ska få möjlighet att testa materialet, som är biologiskt nedbrytbart, investerar Södra Innovation och Nya Affärer i två pressenheter.

Industriunderhåll AB står för leveransen av enheterna – ett kontrakt som är värt cirka 1,6-2 miljoner kronor för företaget.

Vad tror du var avgörande för att ni tog hem den här ordern?

– Innovationen och konstruktionen, effektiv och kreativ personal. Våra duktiga tekniker som är vår förlängda arm och säljare ute hos våra kunder observerade kundens intresse av att få en samarbetspartner i detta projekt, säger koncernchef Ann-Sofie Borglund till Metal-Supply.

Hur ser det ut på orderfronten framöver?

– Vi har fått en bra start på året och tillsammans med vårt dotterbolag KG Mekaniska löser vi våra kunders behov. Vi har helt klart börjat starkt med Södras organisation som största kund. Vi har kort framförhållning, men det trillar in order nästan varje dag, både större och mindre. Senast i går fick vi en order för montage åt Heinola i Polen, till ett värde av 80 000 euro.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Industriunderhåll i Kungsäter AB

Karl Gustav 143
432 69 Karl Gustav
Sverige
Industriunderhåll i Kungsäter AB

Sänd till en kollega

0.062