23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ABUS Halvportalkran

ABUS Kransystem introducerar en ny travers, EHPK, som är en halvportalkran. Spännvidder upp till max 15 m. erbjuds och max lyftkapacitet 10 t. (beroende på spännvidd).

EHPK är en halvportalkran med en svetsad lådbalk som kranbrygga. Den svetsade kranbryggan ger en bättre styvhet jämfört med profilbalk vilket är en fördel för den här typen av konstruktioner, där ena ändvagnen löper på golvet. Ändvagnens hjul löper mot golvet, där ändvagnen också är utrustad med borste för bästa möjliga kontaktyta. Ändvagnen som ligger på ovansidan, på en kranbana, har som standard s k styrrullar och urhakningsskydd för bästa säkerhet och anliggning mot kranbanan. Styrrullarna reducerar dessutom de horisontella krafterna med ca 30% jämfört med en standard travers utan styrrullar, något som i sin tur kan påverka dimensioneringen av kranbanan till ett totalekonomiskt bättre utförande.
ABUS halvportalkran EHPK har som standardutrustning 2 åkmotorer på den övre ändvagnen (ingen på den nedre) där dessa åkmotorer alltid är frekvensstyrda. Detta bidrar till mjuk start/stopp vilket reducerar krafterna ytterligare i den redan stabila konstruktionen. Ytterligare standardutrustning är kollisionsskydd på golv nivå samt orange varningslampa som aktiveras vid drift.
Sammanfattningsvis erbjuder ABUS en högkvalitativ och mycket driftsäker halvportalkran, sett både ur drift- och användarsäkerhet. Välkommen till ABUS Kransystem för mer information på tel. 054-55 56 50 eller se mer på www.ABUS-Kransystem.se

ABUS Kransystem AB
Strågatan 5
653 43 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562788587

Sänd till en kollega

0.047