23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Korta ledtider på universal massflödesregulator!

Brooks GF 40 termisk massflödesregulator/massflödesmätare är kundunik och kan användas till de flesta applikationer när det gäller att mäta och reglera alla typer av gaser.

GF 40
Brooks GF 40 termisk massflödesregulator/massflödesmätare med elastomertätning kan användas till de flesta applikationer när det gäller att mäta och reglera alla typer av gaser.

GF40-seriens elastomer tätade massflödesregulatorer och mätare med Brooks Instruments exklusiva MultiFlo™-teknologi utgör det perfekta valet för system, processer och anläggningar som använder en mängd olika gaser, byter gastyp ofta eller behöver ändra intervall samtidigt som gasmätning och kontroll bevaras. Det möjliggör en ny nivå av processflexibilitet i kombination med oöverträffad flödesmätning och kontrollprestanda.

Du hittar produkten HÄR.

 MultiFlo™
Som ett stort framsteg jämfört med traditionella omvandlingsfaktorer för enpunktsgas, ger Brooks MultiFlo-teknologi upp till tre gånger förbättrad processgasnoggrannhet. Detta uppnås genom avancerad gasmodellering plus omfattande faktiska gastestprotokoll. MultiFlo funktionen låter också enheten vara snabb och enkel att konfigureras för en annan gas och/eller flödesområde utan att offra noggrannhet eller avståndsförmåga.

Brooks MultiFlo-teknologi erbjuder oöverträffad flexibilitet då en enda enhet kan konfigureras för tusentals olika gaser och flödesområdeskonfigurationer. Omprogrammering är enkel och snabb och en ny gas och flödesområde kan programmeras på under 60 sekunder.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047