23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kontroll av trasiga belysningsstolpar

Rostiga belysningsstolpar är ett stort problem i Sverige och upp emot var 20:e stolpe bedöms vara i akut behov av utbyte.

Tekniska verken i Linköping har en patenterad metod som gör det möjligt att åtgärda problemen för en bråkdel av kostnaden för ett stolpbyte och som dessutom är bättre ur miljöhänsyn.

Genom att kunna åtgärda stolparna minskar resursåtgången för material, transporter och de tidigare miljökostnaderna för att ta hand om uttjänta stolpar. Snacka om resurseffektivitet! Så långt var allt väl när det gäller tekniken men att dokumentera vilka stolpar som behövde åtgärdas krävde stora resurser i form av besiktningar.

Supervision Online visade sig vara ett perfekt mobilt verktyg och bedöms spara miljonbelopp i besiktningsfasen. Med appen Supervision Online kan du göra allt jobb som du gjorde tidigare, men betydligt snabbare och noggrannare. Du får överblick över samtliga objekt och kan snabbt åtgärda fel.  Dessutom ser du till att tillsynsjobbet verkligen blir gjort samtidigt som du eliminerar eventuella missar.

Mer informtion på: http://www.supervision-online.se

Astacus AB
Strandvägen 3
591 36 Motala
Motala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565871273

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.297