23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Armacells nästa generations teknik för aerogelfiltar

ArmaGel HT och ArmaGel DT

Armacell, en global ledare inom energieffektivitet, erbjuder nästa generations flexibla aerogelfiltar. Med sin exceptionellt låga värmeledningsförmåga är ArmaGel ett av de mest effektiva isoleringsmaterialen som finns tillgängliga idag, och erbjuder samma värmeprestanda vid en bråkdel av tjockleken - upp till 80 procent tunnare än konkurrerande isoleringsprodukter.

ArmaGel har många fördelar. Den är lätt för bättre hantering och enklare transport. För underhållsändamål är det enkelt att ta bort produkten, vilket minskar både stilleståndstiden och behovet av att köpa ersättningsisolering vid regelbundna underhållscykler. Den är lätt att skära och anpassar sig till önskade former. Den är hydrofob och andningsbar, vilket gör att den mekaniska utrustningen hålls torrare längre och förbättrar skyddet mot korrosion under isoleringen. Den erbjuder också bästa akustiska prestanda i sin klass och med tjocklekar som reducerats med upp till 40 procent jämfört med konkurrerande aerogelbaserade akustiksystem.

ArmaGel HT är lämplig för högtemperaturtillämpningar upp till +650 °C, ArmaGel DT för dubbla och kryogena temperaturer ned till -180 °C. ArmaGel ger kunden fler valmöjligheter och snabbare installation, eftersom det erbjuds 5, 10, 15 och 20 mm tjocklek på aerogelmattor på marknaden. ArmaGel uppfyller ASTM C1728-standarden för flexibel aerogelisolering (typ 3, grad 1A) och brandbeteendet klassificeras som B-s1,d0 enligt DIN EN 13501-1.

Effektiv isolering är en nyckelfaktor när det gäller att hantera klimatförändringarna, eftersom det är ett av de enklaste, snabbaste och mest kostnadseffektiva sätten att förbättra energieffektiviteten. ArmaGels överlägsna värmeprestanda gör det till en av de mest effektiva isoleringsprodukterna som finns på marknaden idag.

Läs mer om denna fascinerande teknik på www.armacell.com/armagel.

  • ArmaGel™ HT för högtemperaturtillämpningar upp till +650 °C
  • ArmaGel DT för dubbla temperaturer och kryogena temperaturer ned till -180 °C.
  • Finns i 5, 10, 15 och 20 mm isoleringstjocklek.

 

 © Armacell, 2022. Alla rättigheter förbehållna. ArmaGelTM  är ett varumärke som tillhör Armacell Group.

Armacell GmbH
Robert-Bosch-Str. 10
48153 Münster
Tyskland

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047