23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kolla in vår film från ProcessTeknik!

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

Vi på OEM Automatic har allt inom tryck,  flöde, temp och nivå till processindustrin.  Även vätskeanalys som vi har märkt att en hel del kunder intresserat sig av. 

Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling.

Kontakta oss: Missade du mässan? Lugnt, vi finns här och ser fram mot att höra från dig.

Vi ställde ut på ProcessTeknik den 18-20 oktober och visade upp vårt processortiment samtidigt som vi träffade både befintliga och nya kunder. Det var så kul att ställa ut på mässan. Det personliga mötet är viktigt för oss!

Kolla in filmen: Intervju med Adam från OEM Automatic

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Vi är OEM Automatic
OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag.  Läs mer om oss HÄR!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.081