23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Uppdaterad temperaturgivare (det bästa av två världar)

Anderson-Negele uppdaterar nu temperaturgivarna TSM och TSB i en ny version som kommer med Flex Hybrid Technology vilket innebär att temperaturgivaren kombineras med både IO-Link och 4-20 mA.

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR
Varför välja när du kan få både och? Den senaste versionen av TSM och TSB kommer därför med Flex Hybrid Technology vilket innebär att temperaturgivaren har både IO-Link och 4-20 mA så du kan få dataöverföringen från sensorn i digitalt, analogt eller parallellt läge.

 ENKEL INSTALLATION OCH DRIFTSÄTTNING
Tack vare sin flexibla kommunikation med plug and play är installation och driftsättning både tids- och kostnadsbesparande. IO-Link master erbjuder i sin tur enkel individuell programmering för till exempel ändring av mätområde eller för tvåpunktskalibrering med offset eller span. Även sensorbyte är enklare än någonsin tidigare tack vare ”Smart Replace Design” med automatisk sensoridentifiering, konfiguration och parameterinställning.

Vill du veta mer och få fler exempel på fördelar? Läs artikeln i sin helhet i Inspo HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Vi är OEM Automatic
OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag.  Läs mer om oss HÄR!

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.032