23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Jonas Haesert, VD Bürkert summerar Processteknikmässan 2022

| Medlemsnyhet | Företag Bürkert Sweden

Processteknikmässan i Göteborg pågick mellan 18–20 oktober 2022. Det är en mötesplats för processindustrin som har en central roll för morgondagens hållbara samhälle. Ett hundratal utställare var på plats och även vi från Bürkert.

Under mässan träffade vi flera av våra kunder och även nya ansikten som kom förbi vår monter. Jonas Haesert, VD Bürkert Sverige,  var på plats och fick ett positivt intryck av mässan.

- Jag tycker att det har varit fantastiskt kul att delta på mässan och få möjligheten att träffa våra kunder. Processteknik är en bra mötesplats för oss att visa vår senaste teknik och även diskutera industrins utmaningar. Bürkert är en innovativ partner med hög ambition att leverera smarta lösningar för industrin idag och i framtiden, säger Jonas Haesert, VD Bürkert Sverige.

Under den tre dagar långa mässan fick man möjlighet att utforska den senaste tekniken och lösningarna för en effektiv och automatiserad produktion. I vår monter visade vi upp vår smarta teknik såsom flödesmätaren FLOWave och Online analyssystemet 8905.

Är du nyfiken på vad Bürkert kan göra för dig. Tveka inte att kontakta oss eller besök vår hemsida: Bürkert.se

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bürkert Sweden

Bjäre Plats 13
218 45 Malmö
Sverige
Bürkert Sweden

Sänd till en kollega

0.109