23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sänk din energiförbrukning - Hitta otätheter på tryckluft

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

För första gången är uttrycket att ”Skörda de lågt hängande frukterna först” också det mest effektiva. Industrin förlorar bokstavligen tusentals kronor ut i det blå. Använder din verksamhet tryckluft, så har du med säkerhet otätheter!

För första gången är uttrycket att ”Skörda de lågt hängande frukterna först” också det mest effektiva. Industrin förlorar bokstavligen tusentals kronor ut i det blå. Använder din verksamhet tryckluft, så har du med säkerhet otätheter i din anläggning och desto snabbare du lokaliserar och tätar dessa, ju mer pengar kan du spara på din elräkning.

FLIR Si124 ser och visar dina otätheter även på långt avstånd och i bullriga miljöer. Ett läckage i en tryckburen anläggning avger ultraljud, som inte är hörbart av det mänskliga örat. FLIR Si124 är uppbyggd med 124 superkänsliga mikrofoner, som är placerade så att det är möjligt att bestämma läckagets riktning och storlek när rummet skannas. Denna metod är normalt 10 gånger snabbare än traditionella skanningar utförda med ultraljudsutrustning och ”sniffermetoden”. Instrumentet arbetar från 0,3 till 100 meters avstånd, och hittar snabbt ett eventuellt läckage av gaser, luft eller ånga på tryckburna anläggningar.

Si124 kvantifierar läckagets storlek för att indikera, hur mycket energi som förloras, och hur mycket pengar man sparar genom att upptäcka/reparera problemet.

Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70.

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Bilder och video

Elma Instru ments FLIR Si124

Sänd till en kollega

0.094