23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Den ultimata HYGIENISKA evolutionen

ILME T-TYPE HYGIENIC updateras: helt ny design och nya funktioner tar form. Eftersom säkerhet, detekterbarhet och rengöring är avgörande punkter när det gäller att förebygga livsmedelskontamination.

har ILME höjt standarden ännu högre för sina applikationer som är lämpliga för livsmedels- och dryckesindustrin som nu är:

*mer kompakt
*mer ergonomisk
*ännu lättare att rengöra

Låsbyglar med rundade kanter, formade utan håligheter: utvecklingen inkluderar utjämning och ombyggnad av alla delar som eventuellt samlar smuts,
vilket uppnår en betydande minskning av fotavtrycket, samtidigt som deras klassiska blå färg och metalldetekterbara egenskaper bibehålls.
 
Den ILME-randiga logotypen, kännetecken för kåporna i T-TYPE-serien, har blivit en utjämnad logo med något hög relief, för bästa rengöringsresultat.
 
Produktsortimentet har bevarat sin robusta struktur, resistent mot högtryckstvätt (IP66/IP69) och starka rengöringsmedel.
 
För ytterligare teknisk information, klicka för att bläddra igenom vår nyhetskatalog för 2022, produktdatablad eller titta på det dedikerade klippet:

ILME Nordic AB
Transportvägen 18
246 42 Löddeköpinge
Kävlinge kommun
Sverige
VAT nummer: SESE5568976392

Kontaktperson

NS
Niklas Sparrenbom
Verkställande Direktör
niklas.sparrenbom@ilme.se

Sänd till en kollega

0.047