23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Riktningsventiler inom processindustrin

Med ventiler från vår tillverkare Asco kan vi på OEM Automatic garantera en pålitlig kontroll av flödet i processapplikationen, där vi har ett brett spann av olika slags riktningsventiler beroende på applikation och omgivningsmiljö.

I vår kunskapsbank Inspo kan du läsa mer om följande:

  • SERIE 327. En direktverkande magnetventil med universell 3-vägs funktion, finns valbar med ett brett spann av material, kundanpassade tillval och certifieringar.
  • SERIE 551. En magnetventil för pneumatisk styrning ute i processen, finns valbar med 3/2-, 5/2- och 5/3-funktion.
  • SERIE L2. En magnetventil för pneumatisk styrning i extrema miljöer, byggd med den unika ”spool & sleeve” teknologin, vilket innebär en slid i härdat rostfritt stål som löper helt fritt i en perforerad hylsa.
  • SERIE 298/398. Tryckluftsstyrd ventil i 2-vägs eller 3-vägs utförande, speciellt framtagen för ånga och frätande media.
  • SERIE 290. Tryckluftsstyrd snedsätesventil i rostfritt stål, AISI 316L, som är certifierad enligt (EC) 1935–2004 för användning i applikation som involverar kontakt med livsmedel och konstruerad med komponenter som överensstämmer med FDA CFR21 specifikationer.

Du hittar mer information och teknisk rådgivning HÄR .

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Vi är OEM Automatic
OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. Läs mer om oss HÄR

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.032