23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Så ställer du in en tryckvakt

Här kan du lära dig mer om tryckvakter och hur du ställer in dessa steg för steg, helt själv! I en instruktionsvideo visar Viktor, produktansvarig på OEM Automatic, hur du ställer in en tryckvakt från Suco.

VAD GÖR EN TRYCKVAKT?
En tryckvakt används för att överföra ett tryck till en teknisk signal. Det fungerar ungefär som en lysknapp, men istället för att du trycker på lysknappen, är det trycket i systemet som trycker på strömbrytaren i tryckvakten. Tryckvakten har olika funktioner beroende på om den är normalt öppen eller normalt stängd.

Klicka här för att se instruktionsvideon i vår kunskapsbank Inspo

Där hittar du även information om tryckvakter som är NO - Normally Open och NC - Normally Closed. Du får också ta del av en checklista över vad du behöver för att ställa in en tryckvakt och en guide hur du gör steg för steg. Och du, missa inte ordlistan och översättningstabellerna.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Vi är OEM Automatic
OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag.  Läs mer om oss här!

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.035