23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ventilen du behöver, när du behöver den

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

Emersons flödeskontroll och pneumatikprodukter ger dig tillgång till lösningar och expertis för dina unika utmaningar. Vi på OEM Automatic erbjuder bl. a. ventiler från Asco och Aventics för att skapa en bred produktportfölj med ledande leverantörer.

I en värld där nya utmaningar dyker upp dagligen krävs smartare teknologi och partners som är experter inom sina områden. Vi på OEM Automatic hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar samtidigt som vi tillhandahåller service när det behövs för att få ditt företag att växa.

Få full koll på tryckluften
Den ständigt ökande komplexiteten och känsligheten hos pneumatiska arbetsprocesser omdefinierar kontinuerligt kraven för beredning av tryckluft. Emerson konfronterar denna utmaning med ett komplett sortiment för att täcka alla behov.

Ökad tillförlitlighet och minskad tid vid underhåll med proportionalventiler
Emerson lanserar proportionellt styrda tryckregulatorer med IO-link kommunikation, serie Sentronic Plus och LP från Asco. Med IO-link får du en kostnadseffektiv och pålitlig kontroll av proportionalventilen, samt förbättrad tid vid underhåll och diagnostisering.

Genom att använda IO-link kommunikation för att få en insikt i enheterna på fabrikens golv så stöds den framtida implementeringen av Industry 4.0 och IIoT. Det bidrar till ökad driftsäkerhet, tillgänglighet och lönsamhet. IO-Link tillämpas i allt större utsträckning på en rad automationsapplikationer, vilket ger ett billigt digitalt kommunikationsgränssnitt för sensorer, manöverdon och styrenheter via oskyddade industriella M12 I/O-kablar.
 
För att minska underhållstid och komplexitet tillåter IO-link-modulen att Sentronic-ventilerna identifierar och konfigurerar sig automatiskt vid komponentutbyte, vilket eliminerar behovet av omkonfiguration via en bärbar dator.
För att öka användarvänligheten möjliggör tillägget av IO-link-teknik till Sentronic-ventilerna att enhetsparametrar ändras direkt med PLC under en process utan att det behövs datainsamlingsprogram.
 
De mångsidiga Sentronic PLUS och Sentronic LP möjliggör processoptimering, oavsett applikationskrav.
Sentronic är digitalt drivna tryckregulatorsventiler som justerar tryck, flöde, kraft, hastighet och linjära eller vinklade positioner.

Läs mer om våra ventiler HÄR

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. Läs mer om oss HÄR


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Sänd till en kollega

0.094