23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Helhetslösning från två marknadsledande fabrikat

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

Har du ett flöde i din process som behöver kontrolleras noggrant? Har du även höga kostnader för luftförbrukning? Då kan du med hjälp av ventiler, manöverdon och lägesställare åtgärda det problemet med en helhetslösning från oss!

 Ventiler används i någon form i de allra flesta processer, i många olika utföranden. I vårt sortiment finns en enorm bredd av ventiler. Ett exempel är vridspjällsventiler från Interapp, där du manuellt vrider på en ratt för att öppna eller stänga ett flöde. Till ventilerna kan du, också från Interapp, köpa manöverdon som hjälper dig att pneumatisera processen genom tryckluft.

Från Aplisens lanserar vi nu APIS, en elektropneumatisk lägesställare. Den hjälper dig att inte bara öppna och stänga ett flöde, utan ställa flödet med väldigt hög noggrannhet. APIS är icke avluftande och klassad i enlighet med SMART, alltså en väldigt pengabesparande produkt med många funktioner. Auto-tune funktionen gör lägesställaren väldigt enkel att hantera, då den anpassar sig själv efter din process.

Läs mer och kolla in våra produkter här!

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss HÄR


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Sänd till en kollega

0.078