23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Swerock satsar på säkra cementleveranser

| Medlemsnyhet | Företag PAAB Tekno Trading AB

Swerock valde att 2019 installera ett Shield Lite system från PAAB, för utvärdering på en fabrik. Efter ett års utvärdering valde Swerock att gå vidare med inköp av 10 system varefter ytterligare 10 system beställdes 2021.

Totalt har Swerock nu 21 system installlerade på olika fabriker i Mellansverige.
Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen där Swerocks betongfabriker finns på 43 platser runt om i Sverige.

PAAB har sedan 35 år tillbaka ett mycket bra samarbete med Swerock Region Mellansverige. Under årens lopp har PAAB bl.a. levererat ett flertal nivåmätare, nivåvakter och temperaturmätsystem för roterande betongblandare.

Inom betongindustrin har många problem med övertryck i silon vid leverans av cement, pneumatiskt transporterat från bulkbilar. Det medför bl.a. dyrbart underhåll, dyrbara saneringar samt en riskfylld och livsfarlig arbetsmiljö.

Vid mottagning av pneumatiskt transporterat material är silosäkerhet oerhört viktig. PAAB erbjuder ett komplett system för att säkra leveransen av material till din silo. Hycontrols nya SHIELD Lite Silo Protection System (SilosSäkerhetsSystem) är det mest avancerade systemet för silosäkerhet på marknaden och är resultatet av årtionden av utveckling och erfarenhet.

Läs mer här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PAAB Tekno Trading AB

Tingvallastrand 12
661 40 SÄFFLE
Sverige
PAAB Tekno Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094