23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NORCAM blir en del av Elma Instruments

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

För att säkra den fortsatta expansionen och positiva utvecklingen har Morten Brandt Jensen nu valt att sälja aktiviteterna i NORCAM till Elma Instruments. Morten Brandt Jensen fortsätter hos Elma, och blir en del av vårt stora starka team.

Elma Instruments har den 29:e april 2022 köpt aktiviteterna i NORCAM ApS

För att säkra den fortsatta expansionen och positiva utvecklingen har Morten Brandt Jensen nu valt att sälja aktiviteterna i NORCAM till Elma Instruments. Morten Brandt Jensen fortsätter hos Elma, och blir en del av vårt stora, starka team som står klart att hjälpa dig med alla tänkbara inspektions- och mätuppdrag.

NORCAM är grundat av Morten Brandt Jensen, med många års erfarenhet inom kloak- och kameraindustrin. ​NORCAM har agenturen exklusivt i Danmark och Sverige av Mini-Cam rörinspektionslösningar samt tillbehör från flera stora leverantörer. Elma Instruments har i mer än 40 år varit en av Skandinaviens ledande distributörer av test- och mätutrustning. Elma Instruments är liksom NORCAM inne i en mycket positiv utveckling och expanderar konstant. NORCAM är därför en bra matchning, som passar Elma Instruments sortiment perfekt.

Med kombinationen av Elma Instruments existerande produktprogram och de många nya spännande produkterna från NORCAM, kan vi nu erbjuda våra kunder ett ännu starkare och bredare sortiment. 

Elma Instruments, som har kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo är en del av den svenska industrikoncernen Indutrade, som säljer mätutrustning, högteknologiska produkter och lösningar.

För ytterligare information, kontakta Morten Brandt Jensen på MBJ@norcam.dk  eller Lars Bendixen på LB@elma.dk

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Sänd till en kollega

0.066