23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tryckmätare EL från Anderson-Negele - Inget kan chocka denna

Viktigt inom livsmedelsprocessen är att ha noggrann och precis övervakning av trycket samt tillgodose lång livslängd och uthållighet mot återkommande tryckvariationer, det får du med en manometer från Anderson-Negele.

Tyvärr skadas alltför många manometrar av tryckspikar vilket innebär utbyte efter en allt för kort tid i processen. Anderson-Negele’s EL-manometrar möjliggör att över tid både spara pengar och tillhandahålla högre noggrannhet.

"Extended Life"
Tekniken ”Extended Life” i EL-manometrarna från Anderson-Negele ökar märkbart mätkänsligheten men även hållbarheten. Det slitagefria mekaniska systemet garanterar en mätnoggrannhet på ±0,5 % av slutvärdet över många år. Redan grundutförandet av manometern ger ett effektivt och pålitligt skydd mot skador även vid direkt mekanisk belastning som vibrationer och tryckspikar.

Som ytterligare skydd finns hydromekanisk dämpning som tillval. Membranet i sig är speciellt mekaniskt bearbetat för att kunna upprätthålla lång livslängd genom till exempel högkvalitativ materialkvalité och egen tillverkningsprocess vilken optimerats under årtionden.

Förlängd livslängd
Den förlängda livslängden, vilken ofta är flera gånger längre än konventionella manometrar, leder inte bara till ökad processäkerhet utan gynnar även ägandekostnad, miljöpåverkan och lagerhållning. En särskild egenskap för snabb och tillförlitlig avläsning är displayen med sin maximalt möjliga membrandiameter till manometerns storlek om 90 mm. Även siktfönstret i polysulfon som effektivt motverkar bland annat UV-ljusets påverkan bidrar också till en tydlig och säker avläsning.

Vill du veta mer? Klicka här och läs artikeln i sin helhet i vår kundskapsbank, Inspo!

Vi är OEM Automatic
OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss här!

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.063