23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny version av serie 353 pulsventiler från ASCO

ASCO lanserar nu en ny version av serie 353 pulsventiler, som erbjuder dig en exceptionell kombination av kvalité, prestanda och värde. Läs mer om hur detta kan innebära en kostnadsbesparing för dig och din verksamhet!

Ascos serie 353 är en membranstyrd magnetventil speciellt utformad för att leverera en extremt snabb renblåsning i dammuppsamlingsystem. Med sitt höga flöde och snabba öppning hjälper det till att effektivt rengöra ditt filter gång på gång.

Ventilen hjälper dig utveckla din drift på fyra olika sätt. Den levererar högre maxtryck och mer flöde än konkurrenterna, vilket gör att den skapar bättre övergripande prestanda. Ventilen har en utökad livslängd, med en genomsnittlig längd på över 1 miljon cykler. För att kunna placeras i mer extrema miljöer tål den nya versionen ett bredare temperaturintervall. ASCO har även kortat ner ledtiden för snabbare leveranser. 

Serie 353 klarar av ett högre maxtryck och har bättre flöde än någon av sina konkurrenter. Den nya designen öppnar, når maxtryck och stänger snabbare än tidigare vilket ger dig optimal renhet och sparar in värdefull tryckluft.

Resultatet av detta är en kostnadsbesparing för dig och din verksamhet!

Vill du veta mer om  fördelar och funktioner som livslängd, lägre ljudnivå, utkat temperaturspann, installation och patenterade snabbkopplingar? Läs artikeln i sin helhet i vår kunskapsbank, Inspo!

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss här!

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.063