23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Spara pengar med noggrann CIP-övervakning

I livsmedels och läkemedels tillverkningsprocess är rengöring enligt hygienstandarder ett måste för kvalitetssäkring. Driftskostnaderna för CIP-system kan dock variera kraftigt.

Med inbyggd konduktivitet och turbiditet kan du minska förlusterna och öka effektiviteten i din CIP/SIP-process. Vi erbjuder kombinationen, konduktivitetsgivare ILM-4 och turbiditetsgivare ITM-51 från hygiensensorspecialisten Anderson-Negele.

  • Säkerställ reproducerbar kvalitet av rengöringsprocessen
  • Minska vattenförbrukningen
  • Minimera produktförluster
  • Optimera varaktigheten för varje enskilt rengöringssteg
  • Minimera kostnaderna för rengöringsmedel

Detta är möjligt genom att i realtid permanent analysera processens media- och fasövergångar.

Med en responstid på endast cirka 1 sekund övervakar ILM-4 och ITM-51 kontinuerligt vätskans konduktivitet och grumlighet i röret.

Det betyder att du har full realtidsövervakning på frågor som:

  • Vilken produkt finns i röret?
  • Vad är koncentrationen?
  • Hur ren är vätskan?

Och du kan vara säker på att fasförändringen detekteras automatiskt och exakt i rätt ögonblick. Kontakta oss för mer info om hur även du kan spara pengar och förbättra din produktkvalitet.

Vill du veta mer om teknisk data och exempel på användningsområden? Klicka här för att läsa artikeln i sin helhet i vår kundskapsbank, Inspo!

Vi är OEM Automatic
OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss här!

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.031