23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Full kontroll och reglering av pneumatiska system

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

Med produkter från vår tillverkare SITEK ser vi på OEM Automatic till att du kan få en avbrottsfri drift vid underhåll av pneumatiska system inom processindustrin.

Växlingsbara dubbelfilter och fördelningslister med avstängningsventiler är enkla att använda och gör service av igensatta filter eller utbyte av ventiler snabbt och smidigt.

Serie STS – Dubbelfilter 
Dubbelfilter är utformade för filtrering av tryckluft före pneumatiska enheter och kopplingslådor. Det är ett utmärkt val för enheter som kräver hög grad av filtrering, till exempel digitala lägesställare. Kompakt konstruktion, inklusive parallella filter och trevägsventil med en handspak, underlättar bytet av filterelement under drift och säkrar problemfri tryckluftsförsörjning. SITEK’s serie STS är lätta att installera och kan utrustas med en manometer eller en tryckomkopplare för att indikera föroreningsnivån på filtret i drift.

Serie STSP – Dubbelfilter med tryckreglering
Dubbelfilter med tryckregulator är designad för filtrering och kontroll av tryckluft före pneumatiska enheter och kopplingslådor. Till skillnad från serie STS är serie STSP utrustad med tryckregulatorer för att justera trycket till rätt nivå. Det är ett utmärkt val för enheter som kräver hög grad av filtrering, till exempel digitala lägesställare. Kompakt konstruktion, inklusive parallella filter och trevägsventil med en handspak, underlättar bytet av filterelement under drift och säkrar problemfri tryckluftsförsörjning. SITEK’s serie STS är lätta att installera och kan utrustas med en manometer eller en tryckomkopplare för att indikera föroreningsnivån på filtret i drift.

Serie SMT – Fördelningslist med avstängningsventiler
Fördelningslisten möjliggör avbrottsfri drift vid underhåll av enheter som är monterade på listen med hjälp av genomgående avstängningsventiler som kontrollerar individuellt varje utloppsport. Vid krav på säkerhet har SITEK tagit fram ett låsbleck som sätts över avstängningsventilen och säkrar med ett hänglås, detta ger operatören full kontroll vid underhåll. Serie SMT används vanligtvis för magnetventiler, rotametrar och tryckregulatorer. Som standard är serie SMT i aluminium med avstängningsventiler i förnicklad mässing. Som alternativ med kulventiler finns serie SJT, samt serie SJTH i rostfritt AISI316L-utförande.

Kontakta avdelning Tryck & Flöde för mer information och en produktdemonstration!

Vill du veta mer? Läs artikeln i sin helhet i vår kunskapsbank Inspo HÄR.

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss HÄR


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Sänd till en kollega

0.078