23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Äntligen dags för VA-mässan 2022

| Medlemsnyhet | Företag VA-mässan

Den 29–31 mars arrangeras VA-mässan på Elmia i Jönköping. Här visar ledande aktörer inom VA-sektorn sina senaste nyheter och de mest intressanta innovationerna för en mer hållbar framtid. 

Äntligen är det dags igen att träffas på VA-branschens starkaste arena. Det är på VA-mässan som branschen träffar sina leverantörer, får ny kunskap och inspireras av innovativa lösningar. VA-mässan är med andra ord mässan för branschen – och samhället.

Frågor som stabil försörjning av samhällsviktiga resurser, hållbara innovationer och framtidens lösningar står i fokus. För att dessa innovationer ska bli verklighet behöver branschen träffas och dela erfarenheter med varandra – därför är VA-mässan en angelägenhet för alla som jobbar inom VA-sektorn.

Framtidens lösningar och innovationer får extra uppmärksamhet i det öppna scenprogrammet på Innovationsscenen i hall B. Här blandas det absolut senaste från branschen i form av panelsamtal, debatter och korta presentationer från innovationsbolag och utställare. Programmet på Innovationsscenen är framtaget i nära samarbete med WIN Water.

– Det är verkligen en förmån för oss på WIN Water att tillsammans med VA-mässan kunna sätta agendan för framtiden. Vi kommer att ta upp brännande heta ämnen för såväl i dag som för i morgon. WIN Water jobbar med innovativa bolag och kan därför ligga ett halvt steg före övriga i branschen, det gör att vi sitter inne med en rätt så bra kristallkula, säger Maria Sätherström Lantz, vd för innovationsplattformen WIN, där WIN Water ingår.

 

Detta händer på VA-mässan 2022:

• I det öppna programmet på Innovationsscenenstår innovationer i fokus med det absolut senaste från branschen. Programmet pågår under mässans alla dagar och det är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs.

• På Innovationstorget i anslutning till Innovationsscenen ställer några av branschens mest innovativa företag ut – från start ups till scale ups – och visar framtidens lösningar inom ett brett spektrum av områden.

• I det dagliga Seminarieprogrammetpresenterar branschens experter, myndigheter och föreningar aktuella frågor och ämnen. Seminarieprogrammet är framtaget i samarbete med Föreningen Vatten, VA-guiden, Havs- och vattenmyndigheten, SSTT och VA-tidskriften Cirkulation. Föranmälan krävs för att ta del av programmet.

 

Alla programpunkter på Innovationsscenen hittar du här

Här kan du se hela seminarieprogrammet


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
VA-mässan

Box 6066
550 06 Jönköping
Sverige
VA-mässan

Sänd till en kollega

0.097