23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Precision i flödesmätning med Brooks

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

Få kontroll på er process med noggrann mätning och reglering av er vätske- eller gasförbrukning med vårt flödesmätande sortiment från Brooks Instrument.

Vi hjälper dig att optimera din applikation med lämplig flödesmätare eller flödesregulator för en mer effektiv mätning och/eller reglering, vilket leder till en kostnadsbesparing. Det kan vara äldre utrustning som behöver en modernisering eller nya applikationer där den senaste beprövade tekniken önskas. 

Redan 1946 började Stephen A. Brooks att utveckla de världs-ledande kvalitetsprodukterna i Brooks flödesmätande sortiment. Kunderna finns i alla branscher såsom i halvledar-, förbrännings-, läkemedels-, livsmedels- och oljeindustrin.

De huvudsakliga produktgrupperna är:

Vill du veta mer om Books Instrument? Klicka här för att komma till vår kunskapsbank, Inspo!

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Sänd till en kollega

0.062