23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kimo Instrument blir till Elma Instruments

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

Kimo Instrument AB förvärvades av Elma Instruments AB 2020 och har sedan dess drivits som en självständig enhet i Billdal.

Kimo Instrument AB förvärvades av Elma Instruments AB 2020 och har sedan dess drivits som en självständig enhet i Billdal.

 Med ett av branschens starkaste produktsortiment inom ventilations- och fuktmätningsinstrument, har Kimo Instrument en unik position på den svenska marknaden. Kimo Instrument har lyckats med utmaningen att, genom personlig service och kompetens, utveckla kundrelationer samtidigt som företaget har lyckats växa med fin lönsamhet genom åren.

För att stärka Elma Instruments utbud av mätinstrument till våra kunder och samtidigt få ut den sammantagna kraften från två starka bolag, har Kimo Instrument fusionerats in i Elma Instruments AB.

Kombinationen av Kimos starka utbud mot bygg-, fastighets- och besiktningsbranchen, med Elmas resurser och starka produkt- och tjänsteutbud, kommer nya Elma Instruments att bli marknadens starkaste partner inom test- och mätinstrument.

För att bibehålla och stärka kompetensen inom företaget kommer vi att bibehålla Kimo Instruments kontor i Billdal, med samma starka och kompetenta team som ni känner det idag. Från Billdal kommer vi att serva våra befintliga kunder som finns inom Kimo och Elma, med fokus på elinstallation, bygg och fastighet.

Vi har under 2021 samlat lager och administration vilket innebär att våra kunder nu har tillgång till det bredaste utbudet av test- och mätinstrument för alla branscher.

Välkommen!

Elma Instruments AB, Billdal

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Bilder och video

Elma Instruments Kimo Instrument AB

Sänd till en kollega

0.078