23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Servostyrd magnetventil Serie 238 - Nu även som rostfri

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

Serie 238 är Ascos storsäljare med stor variation av storlekar och funktioner. Du vet väl om att denna magnetventil även finns i en rostfri variant? Då den är syrafast klarar den betydligt mer än en mässingsventil. Läs vidare för mer information!

Mässing eller rostfritt?
Mässing är standardutförande på nästan alla ventiler, med några undantag. Ventiler med utförande i mässing fungerar till det allra mesta men när det krävs lite utöver det vanliga, när det blir tuffare medier och tuffare omgivning, fungerar inte mässing. Då får du istället gå över på rostfritt, i detta fall SS316 som är syrafast, vilket klarar betydligt tuffare medier och omgivningar. Detta innebär att du kan använda denna ventil vid exempelvis korrosiva medier (havsvatten/saltvatten), vilket är bland det mest krävande en ventil kan utstå.

Passar de flesta
Den stora variationen av storlekar och funktioner gör att det oftast finns en ventil ur serie 238 som passar just ditt ändamål. Eftersom du kan välja mellan mässing och rostfritt stål spelar det ingen roll om du vill styra luft, vatten, oljor eller inerta gaser. Välj bara den variant som passar dig.

Beställ online
Nu kan du beställa 238 serien i både mässing och rostfritt stål online på vår hemsida. Serie 238 är Ascos storsäljare vilket innebär att ventiler och reservdelar ofta finns på hyllan för omgående leverans. Behöver du support och guidning? Vi finns här för dig! Våra produktansvariga är tillverkarens förlängda arm här hos oss på OEM Automatic och jobbar i nära samarbete med Asco och deras utvecklingsavdelning.

Vill du veta mer? Läs här!

Vi är OEM Automatic
OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Sänd till en kollega

0.125