23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tätningslös hermetisk konstruktion

Pumparna är hermetiska utan magnetkoppling eller spaltrör vilket gör att de klarar torrkörning och livsmedelsklassning.

Excenterskivpumpen har unika egenskaper som erhålles av att omvandla en roterande rörelse hos pumpens axel till en excentrisk rörelse.

Mouvex SLS serien

SLS-pumpar är idealiska för applikationer inom livsmedels-, kosmetika- och läkemedelsindustrin, som alla kräver ytterst hygienisk hantering.

Mouvex® SLS tätningslösa excenterskivpumpar har utformats för användning i ett brett spektrum av applikationer inom livsmedels-, kosmetika- och läkemedelsindustrin, som alla kräver ytterst hygienisk hantering. SLS-pumpen är så tät att den kan pumpa luft och skapa kompressorverkan för att tömma sug och tryckledning på vätska, vilket är en kritisk faktor för att maximera återvinning av produkt. SLS-serien

Mouvex H-Flo serien

Mouvex H-Flo har samma unika tätningsfria konstruktion som SLS-serien men med förbättrad prestanda, särskilt när det gäller energieffektivitet och volymetrisk verkningsgrad.

Mouvex H-Flo excenterskivpumpar har konstruerats för användning i ett brett spektrum av pumpapplikationer inom livsmedels-, kosmetik- och läkemedelsindustrin, som alla kräver extremt hygienisk hantering.

H-Flo är, likt SLS-serien, så tät att den kan pumpa luft och skapa kompressorverkan för att tömma sug och tryckledningar på vätska. Vilket är avgörande för dig som inte vill diska bort kostsam råvara eller färdig produkt. H-Flo serien.

Hur ser ditt behov ut? Kontakta våra försäljningsingenjörer för just din applikation så hjälper de dig hitta den bästa lösningen.

Kontakta våra försäljningsingenjörer direkt på 08-602 22 00 eller kundservice@axflow.se.

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Kontaktperson

NH
Niklas Holmstedt
VD & Försäljningschef
+46 8 602 22 12 niklas.holmstedt@axflow.se

Sänd till en kollega

0.047