23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Den perfekta pumpen för hygieniska applikationer

| Medlemsnyhet | Företag AxFlow AB

Waukesha Cherry-Burrell är den ledande tillverkaren av förträngnings- och centrifugalpumpar till såväl hygieniska- som industriapplikationer.

Waukesha Universal 1

Utrustade med rotorer i den exklusiva legeringen Alloy 88, som utvidgar sig minimalt vid högre temperaturer, möjliggör ett litet spel mellan rotorer och pumphus utan risk för kontakt. Universal 1-serien erbjuder minimalt återläckage, höga utloppstryck och förmågan att pumpa vätskor med både hög och låg viskositet. De är också extremt lätta att underhålla och är kända för sin långa livslängd. Klicka här.

Waukesha Universal 2

Utrustade med rotorer i den exklusiva legeringen Alloy 88, som utvidgar sig minimalt vid högre temperaturer, möjliggör ett litet spel mellan rotorer och pumphus utan risk för kontakt. Universal 2-serien erbjuder samma minimala återläckage, enkla underhåll, långa livslängd och förmågan att pumpa vätskor med både hög och låg viskositet som Universal 1. Men med högre flöden och utloppstryck och med en mer hygienisk konstruktion. Klicka här.

Waukesha Universal 3

Utrustade med rotorer i den exklusiva legeringen Alloy 88, som utvidgar sig minimalt vid högre temperaturer, möjliggör ett litet spel mellan rotorer och pumphus utan risk för kontakt. Universal 3-serien erbjuder samma minimala återläckage, enkla underhåll, långa livslängd och förmågan att pumpa vätskor med både hög och låg viskositet som Universal 2. Men med en ökad energieffektivitet och hygienisk konstruktion vilket gör Universal-3 seriens pumpar idealisk lösning för krävande processförhållanden inom livsmedels-, dryckes-, mejeri-, kemi-, och kosmetikindustrin. Klicka här.

Hur ser ditt behov ut? Kontakta våra försäljningsingenjörer för just din applikation så hjälper de dig hitta den bästa lösningen.

Kontakta våra försäljningsingenjörer direkt på 08-602 22 00 eller kundservice@axflow.se.

Medlemsnyhet

Företag
AxFlow AB

Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Sverige
AxFlow AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078