23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En slang med många möjligheter

Vi presenterar Xtraflex med ett av marknadens bredaste sortiment av PTFE-slang.

Sedan 2003 har Xtraflex designat, producerat och distribuerat PTFE-slang för industriella processer inom till exempel gruvdrift, pulp & paper, kemisk industri, food & pharma samt automobil & hydraulik och är representerad i mer än 50 länder. När det gäller att transportera vätskor, gaser och även fasta medier så säkert som möjligt är slangar från Xtraflex en viktig del i den processen. Produktutbudet från leverantören är utformat för att möta de mest krävande applikationerna och tillverkas enligt strikta kvalitetsstandarder. Kvalitetshanteringen av Xtraflex har certifierats enligt NBN-EN-ISO 9001:2015.

Med processlang från Xtraflex breddar vi vårt sortiment av kvalitativa processartiklar ytterligare och hoppas kunna erbjuda dig en helhetslösning. Läs här om du vill veta mer!

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss HÄR

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Kontaktperson

MOA
Marknadsavdelningen OEM Automatic
marknad@oemautomatic.se

Sänd till en kollega

0.094