23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ta en titt på det osynliga med Elma B-Scope 800

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

Se detaljerna där du inte kan se. Hitta kabeln i väggen, kontrollera svetsningen inne i röret eller hitta den saknade tanden i växel-lådan. Alla inspektionsuppdrag blir enklare att utföra med ELMA B-scope 800.

Elma B-Scope 800 använder din egen device som skärm, så mätningar kan dokumenteras som du vill

Se detaljerna där du inte kan se. Hitta kabeln i väggen, kontrollera svetsningen inne i röret eller hitta den saknade tanden i växellådan. Alla inspektionsuppdrag blir enklare att utföra med ELMA B-scope 800. Där endoskop med fast skärm ibland kan vara svåra att komma åt med, kan vår 800-modell komma åt överallt. Så när handen med instrumentet är vriden helt under motorblocket för att komma åt, kan skärmen fortfarande ses, för den lägger du bara, i form av din tablet eller telefon, på en synlig plats.

 Med både framåtkikande och sidokikande (dual view) kamera, är en spegel inte nödvändig. Kraftigt ljus vid bägge kamerorna säkrar klara bilder, även i kolsvart mörker. Med upptagning av stillbilder och video i hög upplösning, som spelas in direkt på din device, och en enkel rapportgenerator med text och bilder, säkras dokumentationen i samma arbetsgång som inspektionen.

 Elma B-Scope 800 är lätt och robust samt kommunicerar med WiFi, vilket säkrar snabb och stabil video från instrumentet. 

 Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70.

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.079