23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

IO-link - Universalt, smidigt & enkelt

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

IO-link är det första gränssnittet för kommunikation med sensorer, givare och ställdon som är standardiserat internationellt. Vi på OEM Automatic hänger med i branschens utveckling och vi vill hjälpa dig att utveckla och effektivisera din process.

Vad är IO-link?
Kortfattat kan man förklara IO-link som ett gränssnitt som förenklar kommunikation med sensorer, givare och ställdon. Det som särskiljer IO-link från andra liknande gränssnitt är att detta är standardiserat internationellt. Därmed behöver du inte fundera på om olika komponenter från olika tillverkare är kompatibla med varandra.

Vad är så bra med IO-link?
IO-link gör att du kan samla in information från dina sensorer men också att du kan konfigurera dessa på distans. Vid underhåll är det också enkelt att byta ut produkten som får samma inställningar som den utbytta produkten - enkelt och tidseffektivt. Oplanerade driftstopp vill undvikas och när du väl planerar att stanna produktionen, vill du ha möjlighet att byta ut flera produkter samtidigt. Med hjälp av IO-link kan du se status på dina produkter. Dessutom gör enkelheten med IO-link att färre fel inträffar när systemet ska kopplas ihop. Oavsett fabrikat så kan alla dina produkter samarbeta tack vare det gemensamma gränssnittet IO-link vilket gör att du sparar in tid och resurser på integration och översättningar mellan olika protokoll.

Fyra sammanfattade fördelar med IO-link

  • Reducera kostnader
  • Få ut full potential
  • Öka produktivitet
  • Effektivare underhåll

Hos oss på OEM Automatic finner du ett brett utbud av olika produkter, spetskunskap inom olika områden och dessutom en partner som har stor kunskap när det kommer till integration.  Läs här om du vill veta mer!

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss HÄR


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Sänd till en kollega

0.14