23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KYOCERA lanserar ett nytt hållfastare KERAMISKT MATERIAL!

| Medlemsnyhet | Företag KYOCERA Fineceramics Nordics AB

KYOCERA Fineceramics har utvecklat ett nytt mer hållfast keramiskt Zirkoniumoxid-material för krävande applikationer.

Baserat på våra högpresterande keramiska material och våra kunders robusta processer och krav, har Kyocera utvecklat ett nytt Zirkoniumoxidmaterial, som vi kallar FZM+.

Med detta nya keramiska material kommer KYOCERA Fineceramics kunna öka sina marknadsandelar för t.ex. nya pump- och ventilapplikationer med högre krav såsom högre tryck och högre säkerhetsfaktorer. Det nya materialet DEGUSSIT FZM+ har enastående egenskaper som högre brottseghet,  bättre tryckhållfasthet och styrka, högt hydrotermiskt motstånd och låg elasticitetsmodul

Dessa förbättrade egenskaper tillsammans med den redan välkända goda korrosionsbeständigheten och de högkvalitativa ytorna gör FZM+ till en fantastisk materialkandidat för applikationer i tuffa och utmanande miljöer.

Kyocera Fineceramics ser en ökad marknad till exempel inom segmenten olja & gas och förnyelsebara energier för produkter som spaltrör / spacer cans i magnetkopplade pumpar, ventilkomponenter, högtryckskolvar, sensorkomponenter och flödesmätare. Det nya keramiska materialet FZM+ erbjuder en säker och ekonomisk drift!

För FZM+ ser Kyocera också en hög potential även för andra applikationer såsom pumphus och rör som utsätts för höga tryckskillnader eller som styrningar för tråddragnings- och sliputrustning.

Kyocera Fineceramics har över 60 års erfarenhet av produktion och utveckling av högpresterande teknisk keramik. KYOCERA Fineceramics Nordics AB ansvarar för försäljning, marknadsföring, projektledning och teknisk rådgivning i norra Europa. Våra kontor i Kista, Stockholm i Sverige och Naestved i Danmark har ett erfaret ingenjörs- och säljteam i Norden för att supporta våra kunder och marknadssegment. Vårt moderbolag KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH och vårt systerbolag KYOCERA Fineceramics Precision GmbH är några av de äldsta och mest välrenommerade företagen i Mannheim-området och i Selb-området i södra Tyskland. KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH, som grundades under 1860-talet, har sedan dess arbetat med högpresterande avancerade keramer och förbättringar av sina material och processteknologier.

Besök Kyoceras hemsida: www.kyocera-solutions.se för att läsa mer om våra nyheter och våra fantastiska keramiska material.

Följ Kyocera på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kyocera-fineceramics-nordics-ab/

För mer information kontakta:

 KYOCERA Fineceramics Nordics AB                                                  

Jan Stenbecks Torg 17                                                    

SE-164 40 Kista, Sweden                                                

Telefon: +46 (0)8 44 66 910                                             

E-mail: cornelia.f.sundberg@kyocera-solutions.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KYOCERA Fineceramics Nordics AB

Jan Stenebecks Torg 17
164 40 KISTA
Sverige

Sänd till en kollega

0.11