23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

AFRY Industriell IT - Norrbotten

| Medlemsnyhet | Företag AFRY

Vi har en nyckelposition inom IT i många spännande projekt och planerar för tillväxt.

AFRY Process Industry har flera avdelningar där vi levererar Industriell IT från flera orter i sverige. Vår avdelning i norr med kontor i Piteå och Luleå under ledning av Erik Söderström har fått ökat förtroende hos våra kunder och det har skapan stor efterfrågan på både fler specialister men även systemutvecklare som kan hjälpa våra kunder i deras spännande projekt. En viktig marknad är Metal & Mining, men vi arbetar även med andra lokala industrier. Vi jobbar ofta i gränslandet mellan automation och IT och det är därför ofta värdefullt med en bred erfarenhet och intresse och förståelse för ex. sensorer, robotik och hur denna information kan kommuniceras till angränsande system eller visualiseras.

Vi planerar för en stark tillväxt men även utöka vår tjänsteportfölj för att inkludera digitala tjänster i tex. detail engineering där vi har en nyckelroll i uppbyggnaden av kundens IT i en tidig fas.

Just nu har vi flera roller lediga och behöver stärka vårt team med fler kollegor inom industriell IT som kan hjälpa till ex. under uppbyggnadsfasen av en helt ny anläggning - har du relevant erfarenhet så vill gärna få kontakt med dig.

Kontakta oss gärna om Du tycker du att detta låter intressant och vill vara med och utveckla industriell IT på AFRY i norra sverige.

Rekryterare: Morgan Sandlund - morgan.sandlund@afry.com

Sektionschef : Erik Söderström - erik.soderstrom@afry.com

 

Medlemsnyhet

Företag
AFRY

Frösundaleden 2A
169 99 Stockholm
Sverige
AFRY

Sänd till en kollega

0.062