23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

The Clean Air World Tour

Är du redo för att hantera luften i din fabrik på ett smartare sätt? Det är dags att tänka om, sen kommer det att vara för sent!

Clean Air World Tour är ett onlineevent om hur du skapar ett smartare förhållningssätt till luften i din fabrik. Vårt nästa digitala turnéstopp kommer att hållas i Skandinavien den 17 mars 2022, följt av Nordamerika, Benelux & Frankrike, Kina, Spanien och Portugal.

Under 50 minuter får du lyssna på experter som berättar om den senaste utvecklingen inom luftfiltrering och industriella processer. Du kommer att lära dig om hur Industrial Internet of Things (IIoT)-teknik omformar industriella processer och hur nya tekniker inom luftfiltrering kan öka din produktionseffektivitet och minska dina driftskostnader samtidigt som de skapar en säkrare arbetsmiljö för industriarbetare och är en framtidssäker investering för att stödja kommande regelverk och laglig efterlevnad.

Tillsammans kan vi skapa förändring, tillsammans kan vi forma framtiden för ren luft – gå med i revolutionen för ren luft.

Industriell luftfiltrering - varför ska du delta?

  • Lär dig hur du ökar produktionseffektiviteten och minskar driftskostnaderna
  • Få information om hälso- och säkerhetsåtgärder för att skydda arbetare och anläggningar
  • Se till att du följer lagar och förordningar – aktuella och kommande
  • Framtidssäkra din verksamhet

In och anmäl dig idag!

Nederman Nordic AB
Box 602
251 06 HELSINGBORG
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5564267358

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.188