23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Därför kan en fylld mätare vara bra för dig

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

Om du har problem att läsa av din mätare på grund av vibrationer eller imma kan en fylld mätare vara bra. Vi förklarar varför!

Om du har problem med att visaren i din mätare fladdrar eller att manometern är placerad på ett ställe med mycket vibrationer, är det en fylld variant du ska välja. Vätskan är oftast glycerin som klarar mediatemperaturer från -20 till +60 °C men specialblandningar finns för att klara ner till -40 °C.

Själva fyllningen fungerar också som intern smörjning vilket medför längre livslängd. Vid lägre temperaturer kan imma bildas på glaset vilket gör att avläsning blir svår. Men har du en fylld manometer motverkas detta och normal avläsning kan ske.

Om din manometer inte är placerad i utsatt område så fungerar det lika bra med en ofylld.

Vill du veta mer? Läs här!

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss HÄR


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Sänd till en kollega

0.141