23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Byte, reparation och optimering av membran

Har du problem med trasigt membran? Tillsammans med WIKA hjälper vi dig med byte, reparation och optimering av ditt membran, oavsett fabrikat på din enhet.

Membrantätningssystem används i krävande miljöer med extrema temperaturer från -90 °C till +400 °C i processindustrin. Membranet skyddar mätinstrumentet från aggressiva, frätande, heterogena, slipande eller giftiga medier.

Det tjänar du på genom att byta ut eller reparera membran
Genom att endast byta ut eller reparera membranet på din enhet, som fortfarande kan vara i gott skick, sparar du både pengar och tid. Livslängden på din applikation förlängs och du kan synka underhållet i linje med planerade avstängningar och på så vis undvika oförutsedda driftstopp.

WIKA erbjuder byte, reparation och optimering av membran oavsett fabrikat på din enhet. I samband med att du köper tjänsten har du möjlighet att ändra inställningar och göra nya anpassningar om förutsättningarna i din process har förändrats. Nytt certifikat eller dokumentation ingår då alla enheter testas av WIKA för att garantera full funktionalitet.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Vi är OEM Automatic
OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss HÄR

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047