23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dubbelt membran motverkar risk för kontamination

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

Anderson-Negeles nya Sentinel DFI-teknologi (Diaphragm Failure Indication) ger genom dubbelt membran och automatiskt larm ett överlägset skydd mot dolda membranfel.

En stor nackdel med vanliga trycksensorer är att produkt, i vissa fall av membranskador, kan komma i kontakt med fyllningsvätska och/eller icke-sterila inre delar. Skadan på membranet kan till och med förbli oupptäckt över flera produktionscykler, vilket kan orsaka kontamination i produkt och därmed stora förluster rent ekonomiskt.

För att skapa en säkrare process, erbjuder den unika Sentinel DFI-teknologin en ytterst tillförlitlig hjälp. Genom ett dubbelt membran förbättras skyddet mot kontamination radikalt, även om det yttre membranet spricker.

Viktigast av allt, med kontinuerlig elektronisk larmad övervakning upptäcks en membranskada omedelbart i styrsystemet. På så vis räddas både ren kassering av produkt samt att rätt defekta trycksensor kan bytas ut mellan produktionscyklerna.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger kunden en unik möjlighet att samla sina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper kunden att hitta den tekniskt bästa lösningen. 

Läs mer om oss HÄR


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Sänd till en kollega

0.065