23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Perfekt anslutning för robotisering

| Medlemsnyhet | Företag ILME Nordic AB

ILME har länge arbetat nära några av de världsledande tillverkarna av industrirobotar. De kunskaper och erfarenheter som vi samlat genom åren har lett till en lång rad innovativa produkter för att möta branschens specifika utmaningar.

En av de största trenderna vi ser för kontaktdon till industrirobotar är att samla hela anslutningen i en kompakt enhet. Den fysiska storleken och vikten behöver hållas så liten som möjligt i synnerhet för kontakter som ska placeras på de rörliga delarna, detta för att hålla sväng massan och rörelseenergin nere. Ett samlat kablage ökar service vänligheten och minskar tiden för kostsamma driftstopp.
Vi ser även fler multifunktionella och mobila robotlösningar vilket också ställer stora krav på ett samlat kontaktdon som är enkelt att handha.

ILME Har en lång rad Inovativa produkter för dessa applikationer. Så som t.ex. världens mest kompakta kontaktdon för elmotorer, mer än 50% mindre än marknadens konventionella lösning och helt unik för ILME som er möjlighet att samla ett kablage med kraft i kombination med signaler. CX 4/2

Vi har sedan 20 år tillbaka erbjudit ett modulärt anslutningssystem ILME MIXO för kraft, signal, kommunikation och pneumatik. Enkelt, flexibelt och skräddarsytt för just den specifika applikationen.
För att skapa ett samlat kablage till lite större 6-7 axliga robotar så har ILME utvecklat en unik skärmad 20P modul vilket möjliggör att de som traditionellt gick i tre separata kablar nu kan samlas i en anslutning.

På hemsidan går det att ta fram lösningsförslag för specifika applikationer och få förslag på unika lösningar med vårt konfigurationsverktyg. Vi har även lanserat en ny sektion med interaktiv design där ingenjörer och designers snabbt kan ta del av våra väl beprövade lösningar för de specifika krav och utmaningar som ställs på kontaktdon till industrirobotar

Vi finns självklart till hands för att hjälpa till ta fram den bästa lösningen för just ert behov, ILME Nordic finns sedan nästa 10 år tillbaka representerade i norden med ingenjörer och varulager och finns nu representerat i Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg samt vårt Nordiska huvudkontor och varulager i Löddeköpinge.

Läs mer


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ILME Nordic AB

Transportvägen 18
246 42 Löddeköpinge
Sverige
ILME Nordic AB

Sänd till en kollega

0.078