23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Energimätning i fält med Elma Instruments

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

CA PEL-serien från Elma Instruments mäter och loggar energi upp till 3 faser. Det innovativa instrumentet har en magnetisk bakplatta, så det kan ”klickas på” ytan i t.ex. kabelskåpet.

PEL104 är en vidareutveckling av den kända energiloggern PEL103, med 3G och WiFi-kommunikaton

CA PEL-serien från Elma Instruments mäter och loggar energi upp till 3 faser. Det innovativa instrumentet har en magnetisk bakplatta, så det kan ”klickas på” ytan i t.ex. kabelskåpet. Här kan instrumentet logga alla elektriska parametrar som ström, spänning, effekter och övertoner. PEL 104 levereras med marknadens slankaste strömtänger, med en tjocklek på under 5mm, och det bredaste området från miliampere till kiloampere med samma tång. PEL 104 är perfekt för både 50/60 Hz installationer, DC och 400Hz, som t.ex. användes inom flyget. Så varje typ av installation, från gruppcentral till matningspunkt är täckta.

 PEL 104 kan utrustas med ett simkort och kommunicera via 3G eller via WiFi. Anslutningen säkras via en IRD-server, och en svenskspråkig programvara. Därför är det som att ha en mycket lång USB-kabel ansluten till sitt, även när det är placerat långt från kontoret. PEL 104 kan också kommas åt via Bluetooth, USB samt RJ45 LAN-interface, och loggar alla data på ett 8GB SD-kort. Det säkrar att det alltid finns minneskapacitet, och om man fyller ett kort, är det bara att sätta in ett nytt standard minneskort. PEL 104 kan därför användas för trådlös kontrollmätning i kabelskåp, där montören utför det fysiska montaget, medan inställning och avläsning av data sker från kontoret.

 PEL104 ger dig dessutom motoranalys via en Android-app. Vid mätning av ström och spänning på anslutningsklämmorna, samt inmatade data från motorns märkdata, beräknas värden som effekt, verkningsgrad, moment och varvtal.

 Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70.

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Sänd till en kollega

0.078