23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny serie daggpunktsinstrument från SUTO iTEC

| Medlemsnyhet | Företag Kompauto Nordic AB

Daggpunktsinstrument med brett mätområde och hög precision.

SUTO iTEC lanserar en ny serie daggpunktsmätare som en ytterligare expansion av sina kvalitativa instrument för precis och stabil daggpunktsövervakning i industriella applikationer. Med ett mätområde på -100 … +20 °C Td är den ett idealiskt val för daggpunktsmätningar i applikationer med höga krav i extrema förhållanden.

Den nya generationen daggpunktssensorer erbjuder tryckluftsanvändare en plug & play-lösning för att övervaka tryckluftskvalitén enligt ISO 8573-1. Alla modeller finns tillgängliga med 2- eller 3-tråds analog 4... 20 mA utsignaler, utöver det finns modellerna med Modbus RTU digitalt gränssnitt. Genom att erbjuda olika utsignaler kan användare dra nytta av stor flexibilitet och sömlös integration i sin process.

Dessutom erbjuds daggpunktssensorerna med en integrerad trycksensor, som kombinerar en tryck- och daggpunktssensor till ett enda instrument. Den valbara integrerade OLED-skärmen som är direkt monterad på sensorn ger realtidsvärden lokalt. Displayen kan enkelt roteras 340° för att passa i alla applikationer. Huvuddelen är tillverkad av högklassig aluminiumlegering med en mjuk finish. Processanslutningen är en 1.4301 (SUS 304) anslutning av rostfritt stål och med en topp av aluminium i samma finish som mätkroppen. Det valfria displayskyddet är tillverkat av robust polykarbonat med ABS-förstärkning för att klara den tuffa miljöer.

QCM-sensorn från SUTO iTEC är ett resultat av en mångårig högteknologisk forskning och utveckling. Sensorn är speciellt designad för applikationer med låg daggpunkt där andra konkurrerande typer av sensorer inte hänger med. Kombinationen av QCM och den välkända polymersensorn gör S220 till världens första daggpunktsgivare som mäter från -100 °C Td upp till +20 °C Td genom att växla automatiskt mellan de två sensorelementen efter behov. Genom att montera ytterligare en trycksensor i mätenheten, kombinerar den 4 st sensorelement (Polymer, QCM, Pt100, tryck) till en enda daggpunktssensor.

Ytterligare modeller i den nya serien är S211 och S215 som har mätområden -60 °C Td till +20 °C Td resp. -20 °C Td till +50 °C Td.

Medlemsnyhet

Företag
Kompauto Nordic AB

Box 265
771 43 Ludvika
Sverige
Kompauto Nordic AB

Kataloger mm.

Bilder och video

Lokal display

Sänd till en kollega

0.078