23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vi söker junior teknisk säljare/innesäljare

| Medlemsnyhet | Företag Endress+Hauser AB

Vill du få chansen att kombinera ditt intresse för försäljning med ditt tekniska intresse och kunskap? Vill du vara med på en tillväxtresa där du får möjligheten att utvecklas?

Om Endress+Hauser
Endress+Hauser AB är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Företaget ingår i en familjeägd, internationell koncern. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Malmö, Sundsvall, Norrköping och Göteborg. Totalt har företaget cirka 50 anställda och i denna roll kommer du att utgå ifrån Stockholmskontoret som ligger i Solna.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som teknisk säljare ska du utifrån kunders frågeställningar, analysera deras behov och ta fram den för kunden bästa lösningen. Offertuppföljning, teknisk support och reklamation är andra exempel på arbetsuppgifter. Arbetet är varierande, från mindre förfrågningar till mer omfattande projekt som kan sträcka sig över längre tidsperioder. Tillsammans med kollegor på sälj, marknad, service och projekt arbetar du proaktivt med att bygga långsiktiga kundrelationer.

I tjänsten har du både interna och externa kontaktytor där du och dina kollegor arbetar för att tillsammans utveckla verksamheten.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
• Avslutad teknisk utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller kemiteknik
• Intresse eller erfarenhet av försäljning
• Meriterande med erfarenhet av tekniskt arbete, gärna från processindustrin
• God datorvana och erfarenhet av arbete i affärssystem, gärna SAP
• Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Du som söker tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är duktig på att planera, genomföra samt driva ditt arbete självständigt framåt. Du kommer att ha många internationella och interna kontaktytor så det är viktigt att du har en öppen inställning till andra människor och uppskattar samarbete. Du är duktig på att skapa förtroende hos dina kunder och kan ta egna initiativ till att utöka ditt nätverk. Slutligen tror vi att du har ett stort intresse för affärer och har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Välkommen med din ansökan här

 

Medlemsnyhet

Företag
Endress+Hauser AB

Box 1486
171 28 Solna
Sverige
Endress+Hauser AB

Sänd till en kollega

0.078