23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Testa bandbredden och förebygg nedtid

Elma Instruments och TREND Networks presenterar stolt den nya SignalTEK 10G, som är en handhållen ethernet-testare gjord för att mäta maximalt tillgänglig bandbredd på nätverk, identifiera flaskhalsar och hitta sätt att öka bandbredden.

Nya SignalTEK 10G Ethernet Tester för att testa bandbredden och minska nedtid

Elma Instruments och TREND Networks presenterar stolt den nya SignalTEK 10G, som är en handhållen ethernet-testare gjord för att mäta maximalt tillgänglig bandbredd på nätverk, identifiera flaskhalsar och hitta sätt att öka bandbredden utan att behöva byta dyra datakablar.

Med TREND Networks SignalTEK 10G är det nu möjligt att kontrollera den maximala bandbredden på det existerande nätverket ända upp till 10 Gb/s.

Med inbyggd WiFi-anslutning, ansluter man till TREND AnyWARE Cloud-teststyrningssystem (gratis) för att generera professionella rapporter till kunden. Liksom TREND LanTek IV är det också möjligt att komma åt SignalTEK 10G via Teamviewer för support.

TREND SignalTEK 10G finns i 4 modeller. 2 utan möjlighet för SFP-modul (fiber) och 2 med möjlighet för SFP-modul. Det är möjligt att uppgradera CT till NT och FT till PRO.

  Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70.

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

TT
Thomas Thøgersen
tt@elma.dk

Sänd till en kollega

0.047