23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Den nya multimetern Elma BM789 sätter nya standarder

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

Elma BM789 kompromissar inte med något, och håller snabbt på att sätta standarden som den nya high end-multimetern. Mycket slank design i kombination med kraftiga material gör instrumentet perfekt från elektronik till tung industri.

Elma BM789 sätter nya standarder för vad som kan finnas i ett kompakt och säkert instrument

Elma BM789 kompromissar inte med något, och håller snabbt på att sätta standarden som den nya high end-multimetern. Mycket slank design i kombination med kraftiga material gör instrumentet perfekt från elektronik till tung industri. Högsta elektriska säkerhet i kategori IV, trots de slanka dimensionerna, gör att instrumentet kan användas på alla platser till varje elektrisk applikation, ute och inne. Stor belyst display med analog bargraf, lättbetjänta knappar och ett kraftigt vred säkrar snabb avläsning samt enkelt och korrekt betjäning, även med handskar. Hög bandbredd på hela 100kHz och AC+DC TRMS samt hög basnoggrannhet, säkrar exakta mätresultat, även på modern effektelektronik, som kan utmana standardmultimetrar.

 Med mätning av alla parametrar du kan önska av en professionell multimeter och funktioner som valfritt automatiskt eller manuellt områdesval, relativmätning, Peak hold, min/max, datahold, temperaturmätning samt intelligent autoavstängning, har du ett instrument som alltid är klart för användning, och med en specialfunktion som VFD, för exakt mätning efter t.ex. frekvensomriktare får du alltid de mest noggranna data.

 Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70.

 

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Bilder och video

Elma BM789

Sänd till en kollega

0.078