23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Utökat samarbete med WIKA

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

WIKA har en komplett produktportfölj för alla typer av industrier för mätning och övervakning av tryck, temperatur och nivå.

WIKA är en av världens största tillverkare inom tryck- och temperaturmätning.

WIKA är en av världens största tillverkare inom tryck- och temperaturmätning och grundades i Klingenberg där de fortfarande har sitt huvudkontor, lager och utvecklingsavdelning samt en del produktion. Den största produktionsenhet finns i Polen och man har även enheter i Australien, Brasilien, Kina, Indien, Italien, USA, Kanada, Schweiz och Sydafrika. De har dotterbolag i 43 länder och representerade i 75 länder vilket gör dem till en lokal partner på de största marknaderna över världen.

OEM Automatic har representerat Tecsis sedan 1993 men redan 1992 blev Tecsis en del av WIKA Group och from 2019 har vi nu full tillgång till WIKA:s sortiment vilket ger oss möjlighet att tillsammans med WIKA:s team utveckla produkter för bästa möjliga funktion och tillföra individuella kundbehov.

WIKA:s produktprogram:

TRYCKGIVARE
Tryckgivare med arbetsområden allt från 0-1mbar upp till 0-15000 bar, inklusive vakuum-områden, med de vanligast förekommande utsignaler såsom 4-20 mA, 0-10 V, ratiometrisk 0,5-4,5 V, CANopen m.fl. Vi erbjuder även tryckgivare för säkerhetsklassade miljöer och livsmedelsindustrin.

MANOMETRAR
Vi erbjuder manometrar för atmosfärs- och absolut tryck och även diff.tryckmätare i ett mycket brett program i fråga om arbetsområde, material och storlek. En av våra styrkor är att vi gärna tar fram unika skalor med företagslogo eller andra typer av färgmarkeringar.

TEMPERATUR
Brett program av temperaturmätare, givare, och vakter. Allt från enklare ventilationsmätare till kompletta processmätare och givare, unikt designade efter kundens behov.

Alla Wikas produkter hittar du här. 

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger kunden en unik möjlighet att samla sina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper kunden att hitta den tekniskt bästa lösningen. 

Läs mer om oss HÄR


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Sänd till en kollega

0.094