23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RS Components lägger till nya funktioner i DesignSpark PCB

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

Den senaste versionen av DesignSpark PCB PRO - nya avancerade funktioner och lättare inköp av livstidslicenser

LONDON, Storbritannien, 13 maj 2021 – RS Components (RS), ett handelsmärke som tillhör Electrocomponents plc (LSE: ECM), en global flerkanalspartner för industrikunder och leverantörer, har lagt till nya funktioner i DesignSpark PCB PRO och introducerat ett RS-lagernummer för att underlätta inköp.

Den kostnadsfria versionen av DesignSpark PCB, en del av det prisbelönta RS DesignSpark-sortimentet, erbjuder ett kostnadsfritt sätt för vem som helst att designa sina egna kretskort. Den är fortfarande populär bland enskilda användare och mindre team tack vare de många funktioner som vanligtvis bara påträffas i betalda programvaror. Och DesignSpark PCB PRO erbjuder ännu fler avancerade funktioner som vanligtvis endast återfinns i professionella PCB-designprogram. PRO-versionen som introducerades 2019 erbjuder företag med större teknikteam eller mer omfattande behov en smidig och prisvänlig väg till avancerad PCB-design och tillverkningsfunktioner.

Nya användare kan nu köpa en permanent licens för DesignSpark PCB PRO direkt via deras RS Components-konto med det särskilda artikelnumret 220-5326. Befintliga PRO v9-kunder kan uppgradera till v10 med hjälp av RS-artikelnummer 220-5327. Detta underlättar inköp för registrerade användare, eftersom de inte längre behöver ange betalningsuppgifter eller genomföra ytterligare en finansiell transaktion.

"Det särskilda artikelnumret för DesignSpark PCB PRO-licenser underlättar åtkomsten till avancerade funktioner", säger Pete Wood, chef för DesignSpark Experience på RS. "Inköpsprocessen för licenser känns nu mer bekant och lika enkel som för vilken annan produkt som helst på RS-webbplatsen." 

Liksom PRO-versionen har DesignSpark PCB V10.0 flera nya funktioner, inklusive:

●      Möjlighet att koppla bort från Signal Nets
●      SMT-kontroll komponent-till-komponent
●      Utgångsdrilldata till Gerber
●      Tidsstämplar för biblioteksobjekt
●      Förbättringar av New Component Wizard

Den senaste versionen av DesignSpark PCB PRO, V10.0 innehåller dessa liksom ett antal andra begärda funktioner av befintliga kunder. Dessa inkluderar:

●      Intelligent säkerhetskopiering
●      NY DRC (Design Rule Checks)
●      Nytt Nets-fält
●      Tillverkningsförbättringar
●      Plottningsförbättringar

Se en komplett jämförelse av DesignSpark PCB och DesignSpark PCB PRO här.

Nya PRO-användare kan få tillgång till alla dess funktioner via en permanent licens till engångspris kr. 4 882,83 + moms. Befintliga licenstagare kan uppgradera till V10.0 för kr. 976,61 + moms.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078