23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Explosiva atmosfärer, en potentiell risk!

| Medlemsnyhet | Företag Nederman Nordic AB

Undvik explosioner genom att skapa en säkrare miljö!

Håll arbetsplatsen ren

  • Det första och viktigaste steget är att minimera förekomsten av potentiellt explosivt damm eller pulver genom att fånga upp dammet direkt vid källan och hålla arbetsplatsen ren och städad. Nederman erbjuder ett brett sortiment av industriella rengöringslösningar från simpla, lätta sugapparater till kraftig utrustning med hög kapacitet. Nederman levererar också högvakuum rengörings utrustning som underlättar den viktiga och bra hushållningen.

Använd rätt utrustning

  • Gnistor och statiska urladdningar kan lätt starta en explosion. Genom att använda maskiner och produktionsutrustning utan antändningskällor och utrustade med tillräcklig jordning, kan risker undvikas. Nedermans ATEX-designade utsugsarmar, fläktar och filter säkerställer ett säkert och effektivt avlägsnande av farliga ångor och damm.

Minimera effekten av en explosion

  • Risker och explosionseffekter kan minimeras genom att installera extraktionsutrustning på ett säkert och korrekt sätt. Nederman har stor erfarenhet av att tillhandahålla lämpliga lösningar. Dessa inkluderar extraktionsutrustning komplett med säkerhetsanordningar som förhindrar följderna av explosioner och omfattande skador.

Läs mer på nederman.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nederman Nordic AB

Box 602
251 06 HELSINGBORG
Sverige
Nederman Nordic AB

Sänd till en kollega

0.078