23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Teknisk Account Manager till region Mitt & region Väst

| Medlemsnyhet | Företag Bürkert Sweden

Bürkert växer & söker nu två tekniska Account Managers för region Mitt & region Väst. Är du eller någon du känner en lagspelare som brinner för försäljning, har ett stort tekniskt intresse & som älskar att vara ute hos kund? Sök då till vårt team.

Vill du arbeta med försäljning i ett internationellt och expansivt företag med en ledande ställning inom teknologi och kvalitet? Trivs du i ett företag där kulturen präglas av förtroende, ansvar och öppenhet och där du får ett stort eget ansvar och möjlighet att utforma och påverka din roll? Då kan rollen som tekniskt inriktad Account Manager på Burkert Sweden AB vara något för dig! Vi söker dig som brinner för försäljning, har ett stort tekniskt intresse och som älskar att vara ute hos kunderna för att ta fram den bästa lösningen för just deras behov.

Läs mer om tjänsterna och ansök nedan. I båda rekryteringarna samarbetar Bürkert med Randstad Engineering. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsterna kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt via: 

Teknisk Account Manager region Mitt

Teknisk Account Manager region Väst

Nyfiken på Bürkert? Läs gärna mer om Bürkert här och kolla in "Bürkert på 90 sekunder" i den här videon.

Medlemsnyhet

Företag
Bürkert Sweden

Kattsundsgatan 27
211 26 Malmö
Sverige
Bürkert Sweden

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078