23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Innovativt serviceinstrument - CAPBS gör din vardag enklare

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

Tyska Systronik har mer än 33 års erfarenhet inom mätning. Systronik har designat CAPBS som är ett plug&play-instrument, som är kompatibelt med Android och IOS via bluetooth.

Tyska Systronik har mer än 33 års erfarenhet inom mätning. Systronik har designat CAPBS som är ett plug&play-instrument, som är kompatibelt med Android och IOS via bluetooth. Med CAPBS kan du utföra precis de mötningar som du har användning för i din vardag, och med modulsystemet kan du anpassa CAPBS för dina behov, och utföra allt från vattenkvalitetstest, till gasdetektering och mycket mer.

 Mätningarna kan visas direkt på mobilen, eller på en CAPBS-enhet. Har man utfört mätningar som visar en graf, kan man enkelt exportera filen till Excel, och få allt utfört arbete dokumenteret och skickat till kontoret eller kunden via appen, innan man lämnat kunden.

 Systronik CAPBS kan med sina olika applikationsspecifika sensorer mäta inom tryck, temperatur, luftkvalitet, gasdetektering, ventilation, luftfuktighet och vattenkvalitetsanalys. Systronik CAPBS kan också arbeta tillsammans med alla systronik blueline instrumenten via bluetooth, som t.ex. Bluelyzer för rökgasanalys och kan därmed göra jobbet smidigare. Med Systronik får man ett universalt mätinstrument, som är flexibelt, plug&play och med en bra noggrannhet på de enskilda mätningarna, med de applikationsspecifika sensorerna som är designade för alla uppdrag, så man inte behöver kompromissa med mätningarna.

 Appen (android og IOS), gör det mäjligt att få en enkel visuell bild, både med live-visning av mätningar, men också för efterföljande rapporter, som kan skickas med de flesta standard kommunikationsmöjligheter på telefonen, såsom mail.

 Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70.

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078