23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

På Kids-world rör medarbetarna på sig samtidigt som de arbet

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Rapporterna om att vuxna rör på sig mindre är ingenting som är nytt. Verkligheten är att allt fler vuxna sitter framför en dator under arbetsdagen och den fysiska aktiviteten blir lidande.

Detta leder till en allmän sämre hälsa bland befolkningen. Kids-world försöker att motverka detta genom att ge sina medarbetare möjligheten att röra på sig under tiden som de arbetar vid ett skrivbord.

Förbättrar hälsan via motion 
De flesta vuxna vet att man ska röra på sig i minst 30 minuter per dag samtidigt som att det är många som har svårt att hitta tiden för att uppfylla detta. Det var lättare förr i tiden när många hade ett fysiskt aktivt arbete. Idag är det dock vanligt att man sitter stilla framför en datorn under en vanlig arbetsdag.

Kids-world försöker att motverka detta genom att ge sina anställda tillgång till olika lösningar samtidigt som de jobbar framför dator. 

För oss har det alltid varit viktigt att våra medarbetare är friska och hälsosamma. Dessutom vill vi även att de tycker att det är trevligt på jobbet och att de vill komma till kontoret varje dag, säger Annette Lykke Nielsen som är grundare och ägare av Kids-world.

Kids-world är en av de största onlinebutikerna för barnkläder i Danmark. De ser att det är en stor skillnad i den fysiska aktiviteten bland de anställda. Medarbetarna som jobbar på lagret kan gå mellan 20 000 och 40 000 steg under en dag. Därför har Kids-world hittar kreativa lösningar för de som jobbar på kontoret.

Vi erbjuder utrymmen som våra kollegor kan använda under arbetstiden för att röra på sig och det finns även lite spel som de kan använda för att ta en paus från skrivbordet, säger Annette Lykke Nielsen.

Även lite fysisk aktivitet hjälper
Kids-world vill att alla deras anställda ska leva hälsosamma liv och därför försöker de att bidra genom flera kreativa lösningar som är perfekta för kontoret. En av lösningarna som Kids-world använder är de smarta tumlingarna från bObles.

Skumfigurerna från märket bObles är något som många föräldrar känner igen eftersom att det är en utmärkt leksak i barnrummet. De kan även hjälpa till att förbättra motoriska färdigheter för barn.

Vi använder skumfigurerna som en balansövning vid skrivbordet. De är perfekta att använda när vi står vid datorn och jobbar, berättar Kids-worlds ägare Annette Lykke Nielsen. Detta leder även till en bättre och mer ergonomisk hållning.

En av Danmarks största onlinebutiker kommer till Sverige
Allt började 2006 när Annette Lykke Nielsen, då 19 år, grundade Kids-world tillsammans med sin man Jesper Klit Johansen. Kontoret och lagret finns i Esbjerg, Danmark. Under dessa 15 åren har företaget vuxit och de har idag 130 anställda på Kids-world. I nuläget håller de på att bygga ett nytt lager på 4 000 kvadratmeter som utökar lagerkapaciteten från de 5 500 som företaget har idag.

Utbyggnaden av lagret kommer att hjälpa Kids-world med expanderingen till den svenska marknaden. Kids-world har alltid erbjuder ett stort och varierat sortiment och vi vill kunna erbjuda det till de svenska kunderna också. Därför är det rätt tid för oss att bygga ut vårt lager, säger CEO och grundare Annette Lykke Nielsen.

Lanseringen av den svenska sajten skedde i april förra året vilket är mindre än ett år att företaget etablerade en onlinebutik i Storbritannien och därmed påbörjade den internationella expansionen.

Efter en intensiv ansträngning av alla våra medarbetare är vi redo för den svenska marknaden. Vi har jobbar hårt med att översätta vår webbshop till svenska för att kunna nå alla svenskar, säger Annette Lykke Nielsen.

Kids-world hoppas att de kommer att ha samma framgång i Sverige som de har sett i Danmark. Det är tack vare det stora utbudet som ständigt förnyas som har gjort Kids-world populärt bland de danska barnfamiljerna.

Kids-world erbjuder alla som man behöver om man är en barnfamilj. Sortimentet innehåller fler än 40 000 aktiva artikelnummer från 400 olika märken. Oavsett om du letar efter kläder eller skor för bebisar eller barn till utrustning, tillbehör och leksaker kommer du att hitta många olika alternativ hos Kids-world.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078